Ervaringen

Ervaringen van onze samenwerkingspartners

We hebben samenwerkingen met meer dan 400 therapeuten en psychologen. Hieronder kun je de ervaringen lezen van een aantal van onze samenwerkingspartners.


Psycholoog Monique

Monique Rosier – psycholoog
Ik ben heel tevreden over de samenwerking. Er is een geregelde stroom van cliënten. De sites zijn helder, goed vindbaar en het contact met Erwin loopt soepel. Erwin doet wat hij zegt.

psycholoog-maastricht


Therapeut Karin

Karin Lepelaars – therapeut
Via een collega therapeut kwam ik in contact met datzitzo en Erwin Coenen. Er kwam snel reactie op mijn vraag of ik me aan kon sluiten en ook de organisatie daarna verliep erg soepel. Voor ik wist stonden alle teksten op de website en was ik goed vindbaar.

Wekelijks vinden cliënten hun weg via datzitzo naar mijn praktijk. Door deze samenwerking ben ik in staat geweest om de stap te maken naar volledige zelfstandigheid.

Het is prettig om de acquisitie uit handen te geven zodat ik me bezig kan houden met wat ik leuk vind, namelijk de inhoud van mijn vak.

Datzitzo werkt vanuit een fair principe naar mijn mening; alleen als de cliënt daadwerkelijk een sessie genoten heeft betaal je aan datzitzo ,dus als jij iets hebt verdiend dan verdient dat zit zo ook iets en dat alleen voor het eerste consult. Zo is er een win-win situatie voor alle partijen.

Het contact met Erwin en Elena is prettig en gemakkelijk. Ze zijn goed bereikbaar en als er vragen zijn dan worden deze snel opgelost. Ze zijn steeds vernieuwend en verstaan hun vak goed. Datzitzo, dank je wel voor de fijne samenwerking.

therapie-eersel


Therapeut Dennis

Dennis Oosterwijk – therapeut
Meer dan tien jaar werk ik naar alle tevredenheid met Erwin samen. Wat hij belooft maakt hij waar: hij zorgt dat je goed vindbaar bent en helpt je aan extra clienten. Het grootste voordeel voor mij als therapeut is wel dat ik mij puur kan bezighouden met mijn caseload. De daadwerkelijke promotie, marketing etc neemt hij uit handen.

Wat ik het meest waardeer aan onze samenwerking is dat deze is gebaseerd op vertrouwen en integriteit, precies waar ik persoonlijk voor sta en wat ik hoog in het vaandel heb staan binnen mijn professie. Ik kan iedere professionele hulpverlener van harte een samenwerking met Erwin aanbevelen.

psycholoog-gouda


Therapeut Pieternel

Pieternel Geurts – therapeut
Sinds meer dan vijf jaar doe ik nu mee met de website van datzitzo, en ik ben er zo blij mee! Ik wou dat ik er eerder van gehoord had!
Ik krijg nu veel meer aanmeldingen van cliënten, ze weten me nu tenminste te vinden. Hiervoor was ik maar aan het zoeken hoe ik reclame moest maken voor mezelf, en dat maakte me bovendien heel onzeker.

Zij hebben verstand van vindbaar zijn op het web, en daar maak ik graag gebruik van!
Ook het contact met Erwin en Elena ervaar ik als heel prettig: snel, accuraat en met prima adviezen die “to the point” zijn. Dus: ik wil niet meer zonder!

therapie-wageningen


Psycholoog Josienna

Josienna Davidse – psycholoog
Ik sta al weer heel wat jaren bij Erwin, en sinds Elena erbij gekomen is, ook bij Elena op enkele van hun websites. Destijds zag ik instappen als een spannend experiment. Ik had daarvoor als zelfstandige psycholoog altijd mijn eigen onafhankelijke kanalen gehad, hetgeen werkte, alleen kostte het me ook veel tijd en energie.

Vanaf het begin is in de samenwerking met Erwin uitgekomen waar ik op had gehoopt en bleek hij betrouwbaar te zijn. Zijn websites waren makkelijk vindbaar en spraken mensen aan en dus was er vanaf de start een prettige doorstroming van cliënten naar mijn praktijk. Dit betekende dat ik veel minder zelf in vindbaarheid heb hoeven te investeren en dus dat er meer rust en tijd overbleef voor ’t echte werk!

Hij en Elena werken op basis van wederzijds vertrouwen, ik heb dat graag. Ook ervaar ik, hoewel het natuurlijk een zakelijke deal is, geen winstbejag. Ze weten wat ze doen en wat ze te bieden hebben, toch hanteren ze billijke prijzen. Het blijft dienst voor een dienst, iedereen mag er beter van worden, ook dat heb ik graag.

In de voorbijgaande jaren heb ik Datzitzo zien groeien en zich verder zien ontwikkelen. Ze doen dit interactief en transparant, ik heb tenminste altijd het gevoel dat mocht ik tips/opmerkingen etc hebben, dat ik die door kan geven. De communicatie is helder, duidelijk en vriendelijk. Oftewel ik zie de samenwerking graag nog lang voortduren!

psycholoog-groningen


Psycholoog Alexander

Alexander Verbree – psycholoog
Datzitzo levert een dienst die je echt wat oplevert. Ze weten echt alles van vindbaarheid, dat is ook te merken aan de hoeveelheid aanmeldingen die het oplevert. In de dienstverlening zijn ze altijd zeer meedenkend en reageren ze snel. Ook de afhandeling van de maandelijkse scores verloopt zonder overbodige administratieve rompslomp. Ik kan de diensten van Datzitzo van harte aanbevelen. Je hebt er echt veel aan!

— Na 11 jaar samenwerking, gestopt met praktijk —


GZ-psycholoog Sharon

Sharon Blokland – gz-psycholoog
Alweer vele jaren heb ik een bijzonder plezierige samenwerking met Erwin en Elena. Vanaf begin af aan verliep de samenwerking prettig. Als je vragen hebt word je fijn en snel geholpen, ze denken mee en gaan uit van vertrouwen en gelijkwaardigheid.

psycholoog-oss


Psycholoog Ineke

Ineke van Gent – psycholoog
Sinds 2012 werk ik samen met Erwin en Elena. Ik ervaar de samenwerking als zeer prettig. We hebben een korte lijn qua contact en de mogelijkheid bestaat om te overleggen over bepaalde zaken. Dat geeft steun en het gevoel dat je niet alleen staat.

Hiernaast betekent deze samenwerking voor mij een bloeiende praktijk. Sinds Erwin deze site verzorgt weten cliënten me te vinden en krijgen zij snel de hulp of begeleiding waar zij naar op zoek zijn. Dat is prettig voor hen, voor mij als zelfstandige psycholoog/relatietherapeut en natuurlijk ook voor Erwin. Kortom: win-win-win.

psycholoog-eindhoven


Wil je weten of wij ons concept ook voor jouw praktijk kunnen opzetten?

Stuur ons een bericht met je praktijkgegevens.

Erwin & Elena

Neem contact op


Extra clienten werven Erwin Coenen Nieuwe clienten werven Elena
Kun je extra cliënten gebruiken?
Neem contact met ons op.

✔ Extra cliënten in je praktijk
✔ Geen cliënten = geen kosten.

Neem contact op
Ervaringen

"Vanaf de dag dat ik me heb aangemeld en meedoe stromen de aanmeldingen gestaag binnen. "


"Het grootste voordeel voor mij als therapeut is wel dat ik mij puur kan bezighouden met mijn caseload. De daadwerkelijke promotie, marketing etc neemt Erwin uit handen."


"Door deze samenwerking ben ik in staat geweest om de stap te maken naar volledige zelfstandigheid."

Meer ervaringen >>
Top