Over ons


Extra clienten werven Erwin Coenen
Erwin Coenen
Na mijn studie economie (Tilburg University) heb ik jarenlang als manager in het bedrijfsleven gewerkt. Later heb ik een 4-jarige deeltijdopleiding tot therapeut gevolgd en een praktijk voor psychotherapie en coaching gehad.

Tijdens de jaren dat ik praktijk voerde heb ik me gespecialiseerd in internetmarketing en de werving van cliënten via internet, en sinds eind 2010 ben ik dat ook voor collega’s gaan doen. De therapeuten samen vormen het netwerk Therapiepsycholoog

Naast deze internet-activiteiten volg ik diverse andere ideeën die in mij ontstaan. Zo is in mei 2015 mijn boek Lijden, Creëren, Mindful leven gepubliceerd.Nieuwe clienten werven Elena
Elena
Elena komt uit Zweden, maar heeft ook in de VS, Spanje en Nederland gewoond.
In haar laatste baan in loondienst heeft ze gewerkt als internationaal recruiter voor de Universiteit van Tilburg. .Ontstaan extra-cliënten.com
In de jaren dat Erwin praktijk voerde zag hij in zijn omgeving collega-therapeuten worstelen met de werving van cliënten via internet.

Sommigen staken er veel tijd in om het zelf te proberen. Anderen huurden tegen hoge kosten internetbureaus in om ervoor te zorgen dat hun website gevonden zou worden.
In de meeste gevallen kostte het veel tijd, geld en energie en leverde het niet het gewenste resultaat op.

Op een gegeven moment merkte Erwin dat hij meer passie begon te krijgen voor het werven van cliënten, dan voor het voeren van zijn praktijk. Toen heeft hij besloten om te stoppen met zijn praktijk en cliënten voor collega’s te werven. Een genomen stap waar hij nog steeds heel blij mee is.

Sinds 2017 werken Erwin en Elena een groot deel van het jaar vanuit Nieuw-Zeeland.
Daarnaast worden we nog ondersteund door een aantal freelancers.

Wil je weten of wij ons concept ook voor jouw praktijk kunnen opzetten?
Stuur ons een bericht met je praktijkgegevens.


Erwin

Neem contact op


Extra clienten werven Erwin Coenen Nieuwe clienten werven Elena
Kun je extra cliënten gebruiken?
Neem contact met ons op.

✔ Extra cliënten in je praktijk
✔ Geen cliënten = geen kosten.

Neem contact op
Ervaringen

"Vanaf de dag dat ik me heb aangemeld en meedoe stromen de aanmeldingen gestaag binnen. "


"Het grootste voordeel voor mij als therapeut is wel dat ik mij puur kan bezighouden met mijn caseload. De daadwerkelijke promotie, marketing etc neemt Erwin uit handen."


"Door deze samenwerking ben ik in staat geweest om de stap te maken naar volledige zelfstandigheid."

Meer ervaringen >>
Top